Вашият клиентски портал

Меню Поръчай

- Синия бутон "Поръчка" в горната част на клиентската зона, е мястото, от което може да поръчате нови услуги. След като изберете категория услуги, ще бъдете пренасочени към съответната страница за поръчка. Там ще може да персонализирате и завършите вашата покупка.
- Добавените услуги отиват в "пазарската количката". Може да добавите още услуги или да завършите поръчката.
- Бутона с "Камбанката" показва ако сте получили различни известия от Clowbe и отговори в билетната система за поддръжка.
- Бутона "Баланс" показва издадени платежни документи и статуса на тяхното плащане.
- Бутона с вашето име ви позволява да редактирате профила си или да излезете от него.

Услуги

При избор на меню „Услуги“ в клиентската зона, ще видите всички Ваши услуги. Всяка категория включва списък с вашите активни, поръчани или отменени услуги. Срещу всяка услуга има икона за настройки, за да видите подробности за услугата и секция за управлението й.

Профил

В секцията Профил има различни менюта за управление на потребителски и фирмени данни, фактуриране и сигурност. Може да прегледаде история за достъпа на вашия профил, както и да се присъедините към партньорската програма на Clowbe.

Помощ

- Секция „Често задавани въпроси“ ще ви заведе до полезни и образователни статии. Ако търсите отговор на въпрос - това е първото място, което трябва да посетите.
- Секция „Билети за поддръжка“ позволява да ни сигнализирате за проблем, да зададете въпрос или да се свържете с нас по друга причина. Може да видите всички билети, които сте писали и техните отговори.


Беше ли Ви полезна статията?

mood_bad Не харесвам 0
mood Харесвам 1
visibility Виждания: 534